Kedvelem a citromos dolgokat, és mivel meg is vagyok nagyon fázva, úgy gondoltam, hogy újból vegyítem a kellemest a hasznossal.
Sütöttem egy négy tojásos diós piskótát. Most nem vanília pudingot, hanem lisztes krémet használtam. Öt evőkanál lisztet, négy evőkanál cukrot tejjel sűrűre főztem. Ha kihűlt vaníliás cukrot, 25 dkg margarint, és négy citrom levét tettem hozzá, és robotgéppel habosra kevertem. Én még hozzá tettem körülbelül öt evőkanál porcukrot hogy mégse legyen nagyon savanyú. A krémet a tésztára tettem, és durvára tőrt pirított dióval díszítettem.
Sütöttem egy négy tojásos diós piskótát. Most nem vanília pudingot, hanem lisztes krémet használtam. Öt evőkanál lisztet, négy evőkanál cukrot tejjel sűrűre főztem. Ha kihűlt vaníliás cukrot, 25 dkg margarint, és négy citrom levét tettem hozzá, és robotgéppel habosra kevertem. Én még hozzá tettem körülbelül öt evőkanál porcukrot hogy mégse legyen nagyon savanyú. A krémet a tésztára tettem, és durvára tőrt pirított dióval díszítettem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése