2012. március 4., vasárnap

Krémes új köntösben

Úgy volt, hogy Francia krémest fogok sütni, de nem volt kedvem a felső mázzal foglalkozni, viszont hagyományos dolgot sem akartam, így az egyszerű krémesből valami egészen más lett.




Rigó Jancsi krémes


Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta
1 csomag csokoládé pudingpor
fél liter Hulala tejszín
3 db habfixáló
porcukor és kakaó


A tésztát kinyújtottam és két lapot sütöttem belőle. A második lapot eleve felvágtam sütés előtt.
Megfőztem a pudingot, hagytam kihűlni. A tejszínt felvertem a habfixálókkal, és hat evőkanál tejszínt a pudinghoz kevertem.
A tészta aljára került a csokis krém, majd rá a tejszín, erre pedig a már felkockázott tészta.
Megszórtam porcukros kakaóval, majd tálalás előtt a felső lap alapján felszeleteltem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése