Ezzel a tortával a mai alvásomat szinte nullára redukáltam. Nem tehetek róla, hogy kedvelem a kávét, és azt sem, hogy ezt tortában is akarom enni. Nem bonyolult, de ez teszi még finomabbá. Az íze olyan, mint a krémbe oltott kávé. Igazi klasszikus torta lett belőle. Én még tejszín is akartam tenni rá, de utána visszakoztam, és jól tettem. Az már túl sok lett volna. Bár ennyi koffein mellett már észre sem vettem volna.
Omnia torta
Hozzávalók:
4 tojásos piskóta (3 kanál liszt+1 kanál őrölt Omnia kávé)
1 csomag vanília puding
4 evőkanál cukor
tej
1 evőkanál őrölt Omnia kávé
1 kocka margarin
2 evőkanál porcukor
1 evőkanál rum
A piskótát kerek formában kisütöttem.
A vanília pudingot úgy főztem meg, hogy hozzáadtam a kávét is. Amikor ez kihűlt összekevertem a margarinnal, a porcukorral és a rummal.
A piskótát kétfelé vágtam. A krém 2/3-át beletöltöttem, és rátettem a másik piskóta lapot, majd erre rákentem a maradék krémet.
Tálalásig a hűtőbe raktam.
Omnia torta
Hozzávalók:
4 tojásos piskóta (3 kanál liszt+1 kanál őrölt Omnia kávé)
1 csomag vanília puding
4 evőkanál cukor
tej
1 evőkanál őrölt Omnia kávé
1 kocka margarin
2 evőkanál porcukor
1 evőkanál rum
A piskótát kerek formában kisütöttem.
A vanília pudingot úgy főztem meg, hogy hozzáadtam a kávét is. Amikor ez kihűlt összekevertem a margarinnal, a porcukorral és a rummal.
A piskótát kétfelé vágtam. A krém 2/3-át beletöltöttem, és rátettem a másik piskóta lapot, majd erre rákentem a maradék krémet.
Tálalásig a hűtőbe raktam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése