2010. november 21., vasárnap

Az ellenállhatatlan kukorica

Ha idáig nem derült volna ki, bizony az én családom szereti a kukoricát. Nagyon. Még egy fajta ételt nem csináltam belőle, édességet. Viszont azzal nem is próbálkozom, mert akkor már nem annyira szeretnénk.
Ma valami egyszerű, csirkés, kukoricás ebédre gondoltam. A vége viszont egy kicsit különleges, de mégis finom ebéd lett. Tele kukoricával.



Kukoricával töltött csirkemell, kukorica rúddal

Hozzávalók:
1 egész csirkemell
1 doboz kukorica
10 dkg reszelt sajt
1 tojás
vegeta
bors
petrezselyemzöld
zsemlemorzsa
bacon
olaj

A csirkemellet kettévágtam, és felszúrtam. A kukoricát összekevertem a sajttal, borssal, tojással, zsemlemorzsával, vegetával, és petrezselyemzölddel. Ezt betöltöttem a csirkébe. Majd betekertem baconnel. Mivel rengeteg töltelék kimaradt, ezért ezt fóliába tekertem és rudat formáltam belőle. Sütőbe tettem, és mire a csirke megsült, először fólia alatt, majd fólia nélkül pirosra, a rúd is kisült.
Hagytam, hogy egy kicsit kihűljön és úgy szeleteltem fel őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése