2010. május 23., vasárnap

Édes napok


Vasárnapra valami epreset akartam készíteni. Meg is vettem a 20 dkg epret, de inkább megettük. Desszertnek viszont lennie kellett, így a fagyasztóból előhalásztam egy gesztenyemasszát, volt egy tábla fehér csokim, és máris remek desszertet tudtam készíteni.



Fehér csokis, gesztenyetorta

Hozzávalók:
4 tojásos piskóta
1 gesztenyemassza
2 dl Hulala tejszín
1 tábla fehér csoki
porcukor
rum

A tejszínt felvertem, beletettem a porcukrot, a masszát, a felolvasztott csokit, és a rumot. Jól összedolgoztam. A piskótát ketté vágtam, és beletettem a krém 2/3-át. Rátettem a a piskóta másik részét. Megkentem a maradék krémmel, és rászórtam egy kis gesztenyemasszát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése