2010. február 18., csütörtök

Karibi hangulat


Rákattantam a mikrohullámú sütőben készült süteményekre. Ma is készítettem egyet, de, hogy ne legyen száraz megbolondítottam egy kicsit.



































Mikrós pina colada

Hozzávalók:
3 egész tojás
3 evőkanál étolaj
1 doboz konzerv ananász (darabolt), 3 evőkanál ananászlé
1 evőkanál rum
2 evőkanál liszt
3 evőkanál kókuszreszelék
1 evőkanál kakaó
2 csomag vaníliás cukor
1 evőkanál sütőpor
vaj

Összekevertem a száraz anyagokat, majd utána beletettem a többi hozzávalót. Egy kivajazott jénaiba tettem, és 12 percig sütöttem.

Közben készítettem egy kis karamella sodót. Fél csomag karamellás pudingot, rum hozzáadásával sodóvá főztem.

Ha kicsit kihűlt a süti felszeleteltem és egy kanál forró sodót tettem rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése