Vasárnap. Hús. Mi legyen mellé? Szokásos kérdések. Mivel töltött dagadót készítek, úgy gondoltam valami egyszerű salátát készítek hozzá. Semmi különös. Adva van ugye az uborka, de hogy ne legyen ilyen snassz, hozzáadtam egy kis sárgarépát, és, hogy még bonyolultabb legyen még egy kis almát is. Be a hűtőbe. Az eredmény? Nos arról nem tudok még beszámolni. De ahogy kóstoltam, remek lesz.
Trikolór saláta
Hozzávalók:
7 kisebb uborka
3 sárgarépa
2 alma
1 doboz natúr joghurt
só
cukor
mustár
citromlé
majonéz
A natúr joghurtot összekevertem az egy evőkanál majonézzel, mustárral, citromlével és cukorral. Hozzáadtam egy kávéskanál sót. Jól összekevertem.
Az uborkát, almát és sárgarépát a reszelő tökgyalu részén lereszeltem. Kinyomkodtam, majd belekevertem a dresszingbe. Tálalásig hűtőbe raktam.
Trikolór saláta
Hozzávalók:
7 kisebb uborka
3 sárgarépa
2 alma
1 doboz natúr joghurt
só
cukor
mustár
citromlé
majonéz
A natúr joghurtot összekevertem az egy evőkanál majonézzel, mustárral, citromlével és cukorral. Hozzáadtam egy kávéskanál sót. Jól összekevertem.
Az uborkát, almát és sárgarépát a reszelő tökgyalu részén lereszeltem. Kinyomkodtam, majd belekevertem a dresszingbe. Tálalásig hűtőbe raktam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése