2010. augusztus 26., csütörtök

Variációk mexikói húsra

Ma újból az egyszerű utat választottam, és "be a sütőbe" ételt főztem. ezt akkor szoktam választani, ha nincs időm, vagy nincs ihletem, vagy mind kettő egyszerre. Most inkább az ihlet hiánya volt soron. Volt a hűtőben pár szelet bepácolt hús, és úgy gondoltam menjenek csak a sütőbe.



Mexikói hús

Hozzávalók:
4 szelet sertéshús
1 csomag rizs
1 doboz kukorica
1 kis üveg gomba
paradicsomlé

Páchoz

olaj
chili

A húst két nappal ezelőtt bepácoltam.
Egy közepés sütőt kiolajoztam. Beletettem a rizst, a kukoricát és a gombát. Erre tettem rá a húst. Paradicsomlét öntöttem rá, majd lefóliázva betettem a sütőbe. Mikor már majdnem készen volt levettem a fóliát és pirosra sütöttem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése