Az eső egész nap zuhogott, és ez nem teszi kellemesebbé a napomat. Ez az egész időjárás változás nem az én szervezetemnek való. De vasárnap van, és mivel meghívtam anyukámat is ebédre, főzni csak kellett.
Ez a recept nem a saját ötletem. Olvastam valahol, valamikor. Persze nem szó szerint készítettem el, variáltam rajta. Olyan, mintha tojáslepényt, vagy omlettet készítettem volna.
Bajor húsEz a recept nem a saját ötletem. Olvastam valahol, valamikor. Persze nem szó szerint készítettem el, variáltam rajta. Olyan, mintha tojáslepényt, vagy omlettet készítettem volna.
Hozzávalók:
10 szelet kisebb karaj
liszt
fűszerpaprika
bors
olaj
1 kis doboz tejföl
3 tojás
só
petrezselyemzöld
trappista sajt
A húsokat kiklopfoltam, és sóztam. Egy nagyobb tepsit kiolajoztam. A húsokat belemártottam liszt, bors, fűszerpaprika keverékébe és a tepsi aljára raktam. A három tojást összekevertem a tejföllel, a sóval és az összeaprított petrezselyemzölddel, majd a húsra tettem. Lefóliáztam, és szűk egy óráig sütöttem. Levettem a fóliát és megszórtam reszelt sajttal. Visszatettem a sütőbe és készre sütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése