A főzelék minden ember számár sarkalatos pont. Mert vannak a gyerekkori élmények, a menza kaja, meg a különböző érdekes ízek. Azok az élmények amiket az ember soha nem felejt el. Van olyan főzelék, amit szeret az ember, de van, amit nem tudna soha megenni. Nem tudom miért van, de a spenót, és a sóska kérdés is ilyen. A spenóttól valahogy undorodunk, de a sóskát viszont imádjuk. Nos bevallom én is ebbe a csoportba tartozom.
Sóskafőzelék
Hozzávalók:
50 dkg sóska
olaj
cukor
tej
só
étkezési keményítő
A sóskát megpucoltam, megmostam, és olajon megpároltam, sóztam. Cukrot adtam hozzá (jó sokat!), azután az étkezési keményítőt összekevertem tejjel és ezzel sűrítettem be.
Tejföllel díszítettem.
Sóskafőzelék
Hozzávalók:
50 dkg sóska
olaj
cukor
tej
só
étkezési keményítő
A sóskát megpucoltam, megmostam, és olajon megpároltam, sóztam. Cukrot adtam hozzá (jó sokat!), azután az étkezési keményítőt összekevertem tejjel és ezzel sűrítettem be.
Tejföllel díszítettem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése