A karalábé nem tartozik a kedvenceim közé. Van, amikor fást sikerül vennem, és akkor oda az étel. Csak egyféleképpen tudom megenni. Ezt az íz a nagymamámtól maradt rám, és én azóta is így készítem.
Karalábéleves
Hozzávalók:
1 db karalábé
só
bors
vegeta
petrezselyemzöld
1 kis fej vöröshagyma
2 evőkanál étkezési keményítő
főzőtejszín
A karalábét kockára vágtam, és feltettem a vízbe főni. Beletettem az apróra vágott vöröshagymát, petrezselyemzöldet, és fűszereztem. Mikor már megfőtt, étkezési keményítővel, és tejszínnel behabartam. Galuskát szaggattam bele, és készre főztem.
Karalábéleves
Hozzávalók:
1 db karalábé
só
bors
vegeta
petrezselyemzöld
1 kis fej vöröshagyma
2 evőkanál étkezési keményítő
főzőtejszín
A karalábét kockára vágtam, és feltettem a vízbe főni. Beletettem az apróra vágott vöröshagymát, petrezselyemzöldet, és fűszereztem. Mikor már megfőtt, étkezési keményítővel, és tejszínnel behabartam. Galuskát szaggattam bele, és készre főztem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése