Lehet, hogy már írtam róla, de nálunk többször van hízóvágás egy évben. Ilyenkor telerakom a fagyasztót húsokkal. Vannak azonban olyan részei, amit nem szívesen készítek el. Ilyen a tarja. Tudom sokan most megrökönyödnek, de valahogy nálunk ez nem tartozik a kedvenc ételek közé. Most azonban mégis erőt vettem magamon, és be kell vallanom sikert arattam.
Joghurtos tarja
Hozzávalók:
4 szelet tarja
2 pohár natúr joghurt
étolaj
vegeta
bors
A tarjákat bevegetáztam, beborsoztam, tepsibe raktam. Két joghurtot a tetejükre kanalaztam, és a szeletek közé étolajat öntöttem. Lefóliáztam, és készre sütöttem. Pár percig fólia nélkül pirosítottam a tetejét.
Krumplipürével, és kis dinnyével tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése