2010. június 13., vasárnap

Könnyű nyári ízek



Még mindig meleg van. De ma már nem tudtam elsunnyogni az ebédet, mivel ma vasárnap van, és ilyenkor az egész család itt eszik. Így a konyhában most több időt töltöttem, mint az elmúlt napokban. De mégis megpróbáltam valami könnyű, de finom ételt összehozni, olyan nyáriasat.



Gyors tandori csirke, petrezselymes-citromos kefir öntettel

Hozzávalók:

1 csirkemell, 4 csirkecomb
étolaj

bors
petrezselyemzöld
chili
2 pohár joghurt

Öntet
2 pohár kefir
2 evőkanál citromlé
petrezselyemzöld

bors


A tepsibe étolajat öntöttem. Beletettem a csirkét, fűszereztem. Ráöntöttem a joghurtot, és fólia alatt készre sütöttem. Mikor már kész volt, levettem a fóliát, és visszatettem a sütőbe, hogy színt kapjon.

A petrezselymet apróra vágtam, beletettem a kefirbe. Hozzátettem a citromlét, a sót, és a borsot. Hűtőbe tettem tálalásig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése