Az idő szörnyű. Június eleje van, és ilyenkor már borsót kellene szednem, és abból készíteni valami finomat. Ehelyett bent ülök, és reménykedek, hogy most már nem fog esni. Mindenkinek jobb lenne, sokkal jobb.
Ilyenkor igazán kedvem sincs semmihez, de azért készítettem egy egyszerű paradicsomleveset. A paradicsomleves elkészítésének több módját ismerik. Van aki édesen, van aki savanyúan, van aki friss paradicsomból, van aki konzervből, van aki olaszosan, van aki tésztával, van aki rizzsel készíti.
Íme itt az én levesem.
Ilyenkor igazán kedvem sincs semmihez, de azért készítettem egy egyszerű paradicsomleveset. A paradicsomleves elkészítésének több módját ismerik. Van aki édesen, van aki savanyúan, van aki friss paradicsomból, van aki konzervből, van aki olaszosan, van aki tésztával, van aki rizzsel készíti.
Íme itt az én levesem.
Paradicsomleves
Hozzávalók:
1 üveg paradicsomlé
rizs
cukor
egy csipetnyi só
étolaj
liszt
Elkészítettem a rántást, majd hideg vízzel feleresztettem. Mikor sima lett beleöntöttem a paradicsomot, beletettem négy kanál cukrot, egy csipetnyi sót. Belefőztem egy maréknyi rizst. Majd készre főztem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése