Ritkán készítek rántott húst, de most ráéheztünk. A rántott húst én csak frissen szeretem, és mivel ma időben ettünk ezért ezt készítettem. De el akartam távolodni a rántott hús-krumpli együttestől, ezért valami egészségesebb köretet választottam.
Csőben sült zöldbab
Hozzávalók:
fél csomag zöld hüvelyű zöldbab
2 tojás
1 dl tejföl
5 dkg trappista sajt
só
bors
vegeta
kapor
Vegetás, sós vízben megfőztem a babot. Leszűrtem, állni hagytam. A kis tepsit kivajaztam és beletettem a babot. Megszórtam kaporral. Rátettem a tejfölös tojás keveréket. Rászórtam a reszelt sajtot, amit nagy lyukú reszelőn reszeltem. Előmelegített sütőben 25 percig sütöttem.
Hozzávalók:
fél csomag zöld hüvelyű zöldbab
2 tojás
1 dl tejföl
5 dkg trappista sajt
só
bors
vegeta
kapor
Vegetás, sós vízben megfőztem a babot. Leszűrtem, állni hagytam. A kis tepsit kivajaztam és beletettem a babot. Megszórtam kaporral. Rátettem a tejfölös tojás keveréket. Rászórtam a reszelt sajtot, amit nagy lyukú reszelőn reszeltem. Előmelegített sütőben 25 percig sütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése