2010. március 11., csütörtök
Nem is olyan rémes!
A krémleves remek találmány. Bár vannak olyan krémlevesek, amit nem kedvelek. Ilyen például a krumpli krémleves, amit bár megpróbáltam elkészíteni, de a családom szerint az inkább egy híg főzelék. A legkedvesebb ilyen típusú levesünk a brokkoli. Ha lehetne minden héten lehetne nálunk.
Brokkoli krémleves, pirított kenyérkockával
Hozzávalók:
1 fej brokkoli
2 nagy krumpli
só
bors
vegeta
főzőtejszín
1 evőkanál étkezési keményítő
A brokkolit és a krumplit felteszem főni a fűszerekkel. Ha megfőtt behabarom, majd összeturmixolom, és átszűröm. Forrón tálalom pirított kenyérkockával.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése